Cautare

62348 de rezultate pentru "scolile din poiana mare" (4.16 secunde)
Liderii teritoriali ai PSD s-au adunat de ieri la Poiana Brasov pentru a discuta bugetele locale si evolutiile politice din ultima perioada, dupa ce presedintele executiv al partidului s-a autosuspendat din functie.
Operatorii din turism au inceput deja sa-si promoveze ofertele de Paste chiar daca pana la sfintele sarbatori mai sunt cateva saptamani bune.
Google isi schimba frecvent logoul pentru a marca evenimente speciale din cultura mondiala. ... Soarele a urcat din nou pe cer si, in locurile in care zapada s-a topit, au rasarit ghiocei - vestitori ai primaverii.
Cineva care si-a petrecut vacanta intr-un sat din Oltenia si s-a intors zilele trecute mi-a spus ca pe tarani nu-i mai intereseaza politica. In anii trecuti se discuta pe ulite si la carciuma ca in „Poiana lui Iocan“ din Morometii.
Sorin de 35 de ani, din Bucuresti, a condus un moped pe Calea Giulesti, dinspre str. ... Poiana Lacului. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Potrivit reprezentantilor agentiilor de turism, pana acum s-a vandut aproximativ 70% din oferta interna, iar cele mai cautate statiuni au fost Poiana Brasov, Busteni Sinaia.
Pachetele turistice care au ca destinatie zonele montane au scazut cu 20% fata de perioada Anului Nou, potrivit presedintelui Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR), Daniel Vasilescu. ... "In aceasta iarna s-a observat o crestere cu 18% a turistilor straini, foarte multi preferand ca destinatie Poiana Brasov.
Aproximativ 10.000 de turisti ortodocsi de rit vechi, din Rusia, Ucraina, Belarus si Republica Moldova, isi petrec Craciunul si Revelionul pe stil vechi in tara noastra, estimeaza reprezentantii Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT), citati de NewsIn.
Achizitiile de valute est-europene, cum ar fi lei sau leva, au devenit din ce in ce mai numeroase in Marea Britanie, intrucat practicantii de sporturi de iarna cauta sejururi ieftine in estul continentului, potrivit ziarului britanic "The Sun", citat de Mediafax.
Si asta pentru ca agentiile de turism au vandut in proportie de 80% pachetele turistice pentru Craciun si Revelion in statiunile din judetul Brasov, urmand ca preturile pentru locurile ramase sa creasca cu 5 pana la 8%.
Am un prieten care ma asteapta sa schiem impreuna in Poiana. ... Despre cum se vede din afara Romaniei masina Dacia el a spus: ... Intr-adevar au fost ajutati foarte mult si de programul "Rabla" demarat de statul german, de care au profitat din plin.
Atacantul Ianis Zicu a fost prezentat oficial la noua sa echipa Pohang Steelers, ocupanta locului doi la finalul sezonului in K-League, prima liga din Coreea de Sud, informeaza Onlinesport.
Colegiul Medicilor din Municipiul Bucuresti, dorind sa marcheze Saptamana Europeana de prevenire a cancerului de col uterin (24-30 ianuarie 2016), organizeaza, in ziua de miercuri 27 ianuarie, cu incepere de la ora 13.00, o conferinta de presa.
Echipele de salvare montane din judetul Hunedoara au pornit catre zona semnalata de apelant. ... Echipele de salvare montane din judetul Hunedoara au pornit, sambata, sa salveze mai multi turisti surprinsi de o avalansa in Muntii Retezat.
Reamintim ca Florin Anghel si-a dat demisia din PNL Prahova in urma cu aproximativ doua saptamani.
Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Sibiu au fost solicitati sa intervina, in aceasta dupa-amiaza, cu putin inainte de ora 16.00, pentru salvarea mai multor persoane aflate in zona Poiana Neamtului, pe raul Avrig.
In perioada 7-10 septembrie, va fi organizata o intrunire a organizatiilor de femei la Constanta, iar intre 7 si 9 septembrie va avea loc la Bucuresti o intalnire a organizatiilor de tineret, la care vor participa si lideri ai seniorilor din conducerea centrala a partidului.
In schimb, PSD conduce detasat in judet in ceea ce priveste primariile castigate din primul tur, fiind vorba de nu mai putin de 13 comune, PNL clasandu-se pe locul al doilea, cu cinci primari, urma de PC cu trei si PD-L cu doi.
Ca in fiecarea an apropierea Pastelui marcheaza pentru prestatorii din turism o perioada extrem de agitata, in care trebuie sa conceapa si sa promoveze oferte dintre cele mai atragatoare.
Acesta este bilantul provizoriu al distrugerilor produse de grindina, ploi si inundatii in judetul Galati in ultima luna de zile, pagubele fiind estimate la aproximativ 20 de miliarde de lei Ploile torentiale au provocat de departe cele mai multe pagube detinatorilor de terenuri agricole din judet, afectind 2.175 ha, conform estimarilor efectuate de specialistii in teritoriu ai Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Galati.
google-analytics.com